Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

«Καθαρίζει» Άρη και μετά… φιέστα!


Πανέτοιμοι είναι ψυχολογικά οι παίκτες του Θρύλου για τα επόμενα δύο ματς με Άρη και Παναθηναϊκό που «σφραγίζουν» τον τίτλο. «Πάμε στη Θεσσαλονίκη για τη νίκη και μετά κλειδώνουμε τον τίτλο στο Καραϊσκάκη», η άποψη που κυριαρχεί στου Ρέντη.


Αυτή τη φορά οι ερυθρόλευκοι έχουν καταλάβει 100% ποια πρέπει να είναι η ψυχολογία τους και ο τρόπος που θα αντιμετωπίσουν ένα ακόμη ματς στη Θεσσαλονίκη, αλλά και το πώς οι ίδιοι θα αντιμετωπιστούν. Οι προηγούμενες ήττες εκεί έχουν πεισμώσει σε τεράστιο βαθμό τους παίκτες του Θρύλου και όποιος έχει δει τις τελευταίες μέρες τις προπονήσεις που γίνονται στου Ρέντη, καταλαβαίνει εύκολα τη διάθεση τους και το γενικότερο κλίμα που επικρατεί. Στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου πέφτουν κορμιά και όλοι δείχνουν «φτιαγμένοι» για να «σφραγίσουν» το 38ο πρωτάθλημα του Θρύλου με νίκες στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν.


Σε πρώτη φάση βέβαια, οι ερυθρόλευκοι ασχολούνται μόνο με το πώς θα φύγουν με το «διπλό» από το «Κλεάνθης Βικελίδης», γεγονός για το οποίο άλλωστε έχει… μαλλιάσει και η γλώσσα του Βαλβέρδε. «Θα πάμε στη Θεσσαλονίκη για να πάρουμε τη νίκη κόντρα στον Άρη και αυτή τη φορά δεν θα δείξουμε το ίδιο πρόσωπο με τις άλλες φορές. Μετά θα έρθουμε στο Καραϊσκάκη πιο άνετοι για να “κλειδώσουμε” το πρωτάθλημα κόντρα στον Παναθηναϊκό», είναι η κυρίαρχη άποψη των ημερών στου Ρέντη και χαρακτηριστικό δείγμα του κλίματος που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας.

1 σχόλιο: