Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Σε ποιον τα πουλάτε αυτά κύριε Σισέ?


Τελειώνει το παιχνίδι και βγαίνετε και “κράζετε” τα όσα έγιναν, γιατί όπως είπατε, δεν θέλατε να πιστέψετε ότι αυτά που σας είπαν θα ίσχυαν στην Ελλάδα.. Και τώρα? Θα φύγετε, λέτε, και θα πρέπει να στεναχωρηθούμε.. Σε ποιον τα πουλάτε αυτά? Πείτε ότι δεν θέλετε να συνεχίσετε στην κατάντια που βρίσκετε η ομάδα σας και αφήστε όλα τα άλλα.. Και θα σας αποδείξω ότι απλά ψάχνατε μια αφορμή..

Για να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή..



Κατά την διάρκεια όλης της εβδομάδας προκαλείται με τις δηλώσεις σας και τις ..εμφανίσεις σας! Έρχεστε στο γήπεδο για να “επεξεργαστείτε” τον αγωνιστικό χώρο και μου στέκεστε στο κέντρο του γηπέδου, με τα χέρια σας στις τσέπες κουνώντας τα προκλητικά πάνω-κάτω κοιτώντας την “7”..
Στο τέλος του αγώνα, ξεκινήσατε να περπατάτε με το πάσο σας από την σέντρα του γηπέδου και ο κόσμος που σας περιτριγύριζε σας περιφρονούσε χαρακτηριστικά.. Εσείς ήσασταν αυτός που σπρώχνατε τα άτομα που έτυχε να περνούσαν από μπροστά σας και όταν φτάσατε στην φισούνα γυρίσατε προς τον κόσμο για να τσακωθείτε..

Δηλαδή, τι περιμένατε? Να σας στρώνουμε κόκκινο χάλι όταν μπαίνετε σε κάποιο γήπεδο? Μα ποιος νομίζετε ότι είστε τελικά? Για ξεκαβαλήστε λίγο το καλάμι που έχετε ανεβεί και προσγειωθείτε στην πραγματικότητα.. Νομίζω, ότι ήρθε η ώρα να σας το αποκαλύψω.. Το ξέρω ότι θα σας πονέσει, αλλά πρέπει κάποια στιγμή να το μάθετε.. «Είστε κι εσείς ένας ποδοσφαιριστής όπως όλοι οι άλλοι.. Ναι, σας το αποκάλυψα..»

Στο ελληνικό πρωτάθλημα που έχουν έρθει Τζιοβάνι, Ριβάλντο και Καρεμπέ δεν κάνανε έτσι και μου τα κάνετε εσείς.. Ρε ουυυυυυστ! Να φύγετεεεεε! Και να είστε σίγουρος ότι δεν θα μας λείψετε!!!!



RedBeliever7

2 σχόλια:

  1. ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΦΙΣΟΥΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.1] ΔΕ ΝΟΙΩΘΑΝ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Η 2]ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΣΑΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ .ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή