Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

UEFA: ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!



Για το ελληνικό πρωτάθλημα το βάρος του Ολυμπιακού έχει επικεντρωθεί στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, ωστόσο πολύ σημαντική είναι η αναμέτρηση της Τετάρτης στο Champions League.
Οι Πειραιώτες θέλουν τη νίκη στην Κρήτη και στη συνέχεια με καλή ψυχολογία να κοντράρουν την Άρσεναλ εκτός έδρας. Μάλιστα, στη γαλλική έκδοση της ιστοσελίδας της UEFA δεν θεωρούν χαμένο από χέρι τον Θρύλο, αφού προειδοποιούν ότι η αποστολή της αγγλικής ομάδας δεν θα είναι εύκολη.


Ο τίτλος στο κείμενο που παρέχει διάφορα στοιχεία για το ματς στο «Εμιρέιτς» είναι:


"Ο Ολυμπιακός αποτελεί κίνδυνο για την Αρσεναλ».Μια σύγκριση με την αντίστοιχη προσέγγιση στην αγγλική έκδοση του σάιτ της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας καταδεικνύει ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά, αφού εκεί έχουν διαλέξει ως αδιαφιλονίκητο φαβορί τους «κανονιέρηδες».Η ομάδα του Λονδίνου στην έδρα της είναι φαβορί για τη νίκη, αλλά στη γαλλική έκδοση ο πρόλογος για τον αγώνα είναι πιο συγκρατημένος και δίνει ελπίδες στους Πειραιώτες, τονίζοντας ότι:«Ο Ολυμπιακός έχασε το πρώτο ματς στην έδρα του και θέλει να μην ηττηθεί από την Αρσεναλ για να παραμείνει στην κούρσα της πρόκρισης».Στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια με τη Μαρσέιγ και με την Ξάνθη η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει περάσει εύκολα, αλλά ούτε αυτή του Αρσέν Βενγκέρ έχει κάνει δυνατό ξεκίνημα. Μάλιστα, όσοι είδαν την αναμέτρηση στην πρεμιέρα του Champions League κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, διαπίστωσαν ότι οι «κανονιέρηδες» ήταν πολύ τυχεροί που πήραν την ισοπαλία, έστω κι αν ισοφαρίστηκαν στο φινάλε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου