Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Comandante Ιμπαγάσα



Η ελληνική γλώσσα είναι ζάμπλουτη. Όταν πρόκειται να μιλήσουμε όμως για τον Αριέλ Ιμπαγάσα αποδεικνύεται φτωχή. Πάμφτωχη. Κάθε μέρα αυτός ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ παίκτης σού δίνει αφορμές για να τον αποθεώσεις. Και να τον μισείς δηλαδή δε γίνεται να κάνεις αλλιώς. Αν δεν πεις καλά λόγια για 'κείνον θα σημαίνει ότι είσαι εμπαθής. Και δεν είμαστε. Ο τύπος, απλά, δεν... παίζεται.

Ο αγαπημένος κοντός αποδεικνύει κάθε μέρα πως το να είσαι ηγέτης δεν είναι κάτι που το αποκτάς. Είτε το έχεις, είτε δεν το έχεις. Και ο Αριέλ έχει και... περισσευμα. Παράλληλα, αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του στο Ρέντη ότι δεν έχει για... παράσημο την ποδοσφαιρική του ιστορία. Τον ενδιαφέρει το παρόν αλλά και το μέλλον του. Τον νοιάζει τί κάνει σήμερα, όχι τί έκανε «χθες». Και «σήμερα», κάθε μέρα, στο Ρέντη ο Αριέλ είναι υπόδειγμα επαγγελματία.

Υπερέβαλε εαυτόν, ρίσκαρε ακόμη και τραυματισμό, για να παίξει, έστω και λίγο, με τη Μαρσέιγ. Τα έδωσε όλα και με την Ξάνθη για 95 λεπτά. Και πλέον ετοιμάζεται για τη... μάχη με τον Εργοτέλη αλλά και τις πολύ μεγάλες που έρχονται με την Άρσεναλ στο Λονδίνο και τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Σαν... μαθητούδι ο Ιμπαγάσα πάει πρώτος στο Ρέντη και φεύγει τελευταίος. Δεν είναι σχήμα λόγου. Η πραγματικότητα είναι. Και χθες το απόγευμα βγήκε πρώτος για προπόνηση στο γήπεδο. Και από τις εγκαταστάσεις έφυγε τελευταίος αφού προσπαθεί να δουλέψει και πάνω στη φυσική κατάσταση αλλά και στο γόνατο που έκανε τον «καθαρισμό» πρόσφατα.

 Όσον αφορά στη φυσική κατάσταση πηγαίνει μόνος του στο γυμναστήριο και κάνει πρόγραμμα. Για το γόνατο κάνει ενδυνάμωση στην περιοχή γύρω από το σημείο όπου υπήρξε το πρόβλημα. Είναι 35 και φέρεται λες και είναι 15. Δεν έχει ν' αποδείξει τίποτα και φέρεται λες και να έχει να αποδείξει πολλά. Τα -περαιτέρω- σχόλια, δικά σας...
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου