Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Η απόλυτη ΞΕΦΤΙΛΑ!


Η απόλυτη ξεφτίλα! Το απόλυτο ρεζιλίκι!

Μεγαλύτερη γκέλα από αυτή δεν θα μπορούσαν να κάνουν! Όχι ότι δεν έχουν πάθει και χειρότερα… άλλωστε φέτος τρώνε τη μία σφαλιάρα μετά την άλλη!

Μπροστά στους 25.000 χιλιάδες οπαδούς τους οι οποίοι μαινόμενοι δεν έκαναν τίποτα άλλο, από το να βρίζουν τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρό του Βαγγέλη Μαρινάκη, απέδειξαν με τον πιο ηχηρό τρόπο ότι πραγματικά άξιζαν το πρωτάθλημα! Ναι σωστά το γράφουμε το πρωτάθλημα της ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ!

Ούτε τον Ατρόμητο δεν μπόρεσαν να νικήσουν στο γήπεδο τους, ο Δώνης τους έκανε πλάκα! Και αν ο διαιτητής έβλεπε το χέρι του Γκοβού τότε θα είχαν φύγει με μια μεγαλοπρεπή ήττα όπως τους άξιζε!

Αποδείξατε αυτό που σας αξίζει …το ΤΙΠΟΤΑ!

Αποδείξατε τόσο εσείς όσο και η διοίκησή σας ότι, όλα όσα προηγήθηκαν μετά το ντέρμπι είχαν ένα και μόνο σκοπό… Να αποπροσανατολίσετε τον κόσμο σας για να μην φάτε ξύλο. Αυτός ήταν ο στόχος σας και μέχρι χθες επετεύχθη! Και λέμε μέχρι χθες γιατί το πρωτάθλημα δεν τέλειωσε ακόμα και θα έρθουν και άλλες φάπες και ας μην ξεχνάτε ότι έχετε και πλέι οφ, στα οποία βέβαια είστε καλά προπονημένοι.

Από το γύρο του θριάμβου φύγατε με κατεβασμένα τα κεφάλια γιατί αυτό σας αξίζει, τίποτα απολύτως παραπάνω.

Και πάλι αρχίσατε την κλάψα ότι φταίει ο Ολυμπιακός για τα χάλια σας! Βρήκατε δικαιολογία ότι είχατε επηρεαστεί ψυχολογικά και δεν μπορούσατε να αποδώσετε …τις άλλες φορές ποιος σας έφταιγε;

Ναι ξέρουμε, είναι μια αλήθεια ότι σας έχουμε δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα γιατί τρώτε τη σκόνη μας από την αρχή του πρωταθλήματος και τώρα, όχι απλά τρώτε τη σκόνη μας αλλά δεν την βλέπετε καν!


ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ λοιπόν αιώνιοι πελάτες μας!

1 σχόλιο:

  1. mia zwh tragikoi!!!htan h kaluterh tous gela!!!giati olh th vdomada ekrazan kai elegan ta dika tous kai anti na nikhsoun phran thn isopalia(an kai kanonika eprepe na xasoun) apo ena anwtero atromito!!!kai me tis serres etsi eprepe na paei to paixnidaki alla exe xarh pou uparxei to sthmenno prwtathlima kai to vrwmiko(opws to xarakthrizei o kurios fereira)kai phran thn nikh:ppppp!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή